KAUNEUSHOITOLA

SKY-CIDESCO Kosmetologi /
Ekokosmetologi Katja Said
040 6620135

Parhaiten saat minuun yhteyden teksti- tai whatsapp-viestillä.

Keskityn hoitojen aikana täysin asiakkaisiini, joten puhelut ohjautuvat vastaajaani.
Jätä yhteystietosi. Soitan sinulle heti kun vapaudun.

Tervetuloa kauneushoitolaan!

IKUINEN OPPIJA, ALAANSA RAKASTAVA, LAATIKON ULKOPUOLELTA AJATTELEVA SKY-CIDESCO/EKOKOSMETOLOGI – PALVELUKSESSASI!

 

Kaikilla meillä kosmetologeilla on omat lempialueensa ja minulle nämä ovat iho ja ihokarvat. Nautinnolliset, pitkän kaavan kasvohoidot ja tarkka sokerointi ovat hoitojeni ydin. Mikäli pohdit esim. brassi sokerointia ensimmäistä kertaa, niin olet todella hyvissä ja luotettavissa käsissä! Sokeroinnissa käytän itse kehittämääni Sugarina sokerimassaa.

Ihonhoitoni motto on ”lempeää ja parasta”. En usko aggressiivisiin muotihoitoihin, enkä iholle traumaa tuottaviin hoitomuotoihin. Ajattelen ihoa kokonaisuutena nyt ja tulevaisuudessa. Jatkuva tiedonhaku kuuluukin minulle itsestäänselvänä osana työnkuvaani. Jaan mielelläni tietoani ja vinkkejä asiakkailleni. Hankin aktiivisesti tietoa raaka-aineista ja työstän näistä parhaaksi havaitut mukaan hoitoihini.

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja rakennan hoitoni ihon sen hetkisten tarpeiden, asiakkaan elämäntilanteen ja vuodenajan mukaan. Pääpaino on ihon kosteuttamisessa, rauhoittamisessa ja tasapainottamisessa, unohtamatta taivaallisen pitkiä, rentouttavia ja virkistäviä hierontoja, aina ihon sen salliessa.

Kaikki hoidoissani käyttämäni raaka-aineet käyvät läpi tiukan seulan ja samaa tarkkuutta käytin valitessani pääsarjaa hoitolaani. Kriteerit olivat tiukat. Halusin, että sarjan tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille. Etsin sarjaa, joka valmistetaan omassa laboratoriossa, mieluiten alusta loppuun, kasviuutteista lähtien. Tärkeää oli löytää tuotteet, joilla on parasta ennen päiväykset ja sarjan tulisi olla myös lempeä, mutta tehokas, sekä ehdottomasti eläinkokeeton.

Vegaaninen Dr Alkaitis-sarja täytti kaikki nämä kriteerit. Oikein yhdisteltynä sarjan tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille. Dr Alkaitis on pitkän linjan tiedemies, joka on tutkinut ihon toimintoja ja reaktioita usean vuosikymmenen ajan. Hän katsoo ihoa elävänä, aktiivisena elimenä eikä keskity pelkästään toiminnallisiin häiriöihin. Olipa kyseessä kuiva tai rasvainen iho, akne, ihottuma, ruusufinni tai perioraalidermatiitti, niin tämä voi olla merkki siitä, että ihosi on epätasapainossa. Dr Alkaitis-sarjan tuotteet ovat kuin elävää ravintoa ihollesei ja auttavat muiden antamieni neuvojen kanssa ihosi takaisin kultaiselle keskitielle.

Dr Alkaitiksen lisäksi minulla on käytössä yhdysvaltalainen Kahina Giving Beaty. Sarjan ytimenä on markkinoiden laadukkain arganöljy, jonka ympärille tuotteet on rakennettu.

Mikäli haluat omistautuneen, taitavan ja luotettavan kosmetologin, niin olet tervetullut hoitopöydälleni kodikkaaseen hoitolaani.

-Katja-

Dr Alkaitis -luomuihonhoitosarja

Puhdas ja luonnollinen ihonhoito edistää ihon luonnollista toimintaa ja tästä syystä kasvohoidoissa pääsarjanani on Dr Alkaitis, joka on korkealaatuinen, elävä luomuihonhoitosarja. Kaikki raaka-aineet ovat sertifioitua luomua, eettisesti luonnosta kerättyä ja/tai biodynaamisesti viljeltyä. Tuotteet valmistetaan omassa laboratoriossa pienissä erissä Dr Alkaitiksen käsissä, jotta hän voi varmistua niiden terapeuttisten ominaisuuksien säilyvän vahingoittumattomana.

Tällä sarjalla olen hoitanut lukuisia epätasapainossa olevia ihoja ja saavuttanut erinomaisia tuloksia. Sarjassa on pieni ja ytimekäs määrä tuotteita, jotka oikein yhdisteltynä sopivat kaikille ihotyypeille. Sarja on myös täydellinen oman ihonhoito ideologiani kanssa, jossa haluan hoitaa sinua hellävaraisesti ja ihoa täydellisesti kunnioittaen. En usko aggressiivisiin muotihoitoihin, vaan haluan pitää ihosi erinomaisessa tasapainossa, luonnollisesti ja täysin ilman keinotekoisia raaka-aineita tai säilöntäaineita.

Kahina Giving Beauty -ihonhoitosarja

Kahina Giving Beautyn sydämessä on uskomattoman korkealaatuinen
arganöljy. Sarjan perustaja Katharine L’Heureux on kehittänyt sarjan
Marokossa yhdessä paikallisten naisten kanssa, joilta hän oppi
vuosisatoja vanhat kauneudenhoidon vinkit ja on yhdistänyt nämä modernin tieteen kanssa, luoden uskomattoman tehokkaan, mutta lempeän sarjan.

Sokerointi - Sano hyvästit sheivauksen seuraavan päivän sängelle!

Käytän sokeroinnissa itse kehittämääni korkealaatuista Sugarina sokerimassaa, jolla sokerointi on hygieenistä ja hellävaraista. Voin poistaa sinua häiritsevää ihokarvoitusta varpaista kasvoihin ja voit nauttia sileästä ja karvattomasta ihosta jopa viikkoja hoidon jälkeen. Säännöllinen sokerointi myös vähentää karvankasvuasi huomattavasti ja sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

Hyvä tietää sokeroinnista

Hiusmuotoilija Juha Meriläinen

Hiusmuotoilija Juha Meriläinen
P. 040 587 4939
juha (at) studiojihuu.fi

Parturi Marja Alatyppö

Parturi Marja Alatyppö
P. 09-2303935

Ekokosmetologi Katja Said

Ekokosmetologi Katja Said
P. 040 6620135
katja (at) studiojihuu.fi

Menu