SKY-CIDESCO Kosmetologi /
Ekokosmetologi Katja Said
040 6620135

Parhaiten saat minuun yhteyden teksti- tai whatsapp-viestillä.

Keskityn hoitojen aikana täysin asiakkaisiini, joten puhelut ohjautuvat vastaajaani.
Jätä yhteystietosi. Soitan sinulle heti kun vapaudun.

Tervetuloa kauneushoitolaani!

IKUINEN OPPIJA, ALAANSA RAKASTAVA, LAATIKON ULKOPUOLELTA AJATTELEVA SKY-CIDESCO/EKOKOSMETOLOGI – PALVELUKSESSASI!

Kaikilla meillä kosmetologeilla on omat lempialueensa ja minulle nämä ovat iho ja ihokarvat. Nautinnolliset, pitkän kaavan kasvohoidot ja tarkka sokerointi ovat hoitojeni ydin. Mikäli pohdit esim. brassi sokerointia ensimmäistä kertaa, niin olet todella hyvissä ja luotettavissa käsissä! Sokeroinnissa käytän itse kehittämääni Sugarina sokerimassaa.

Ihonhoitoni motto on ”lempeää ja parasta”. En usko aggressiivisiin muotihoitoihin, enkä iholle traumaa tuottaviin hoitomuotoihin. Ajattelen ihoa kokonaisuutena nyt ja tulevaisuudessa. Jatkuva tiedonhaku kuuluukin minulle itsestäänselvänä osana työnkuvaani. Jaan mielelläni tietoani ja vinkkejä asiakkailleni. Hankin aktiivisesti tietoa raaka-aineista ja työstän näistä parhaaksi havaitut mukaan hoitoihini.

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja rakennan hoitoni ihon sen hetkisten tarpeiden, asiakkaan elämäntilanteen ja vuodenajan mukaan. Pääpaino on ihon kosteuttamisessa, rauhoittamisessa ja tasapainottamisessa, unohtamatta taivaallisen pitkiä, rentouttavia ja virkistäviä hierontoja, aina ihon sen salliessa.

Käytän kasvohoidoissa pääsarjana omaa Nature’s Neighbour ihonhoitosarjaani. Sarja notkuu korkealaatuisia luomu hydrolaatteja, öljyjä- ja uutteita, jotka rauhoittavat, kosteuttavat ja hoitavat ihoasi tehokkaasti. Oikein yhdisteltynä sarja sopii sekä kuivalle, että rasvaiselle iholle. Eteerisiä öljyjä on käytetty tarkasti harkiten muutamassa tuotteessa, vain niiden terapeuttisten ominaisuuksien vuoksi, muuten sarjaan ei ole lisätty tuoksuja, vaan aistit korkealaatuisten raaka-aineiden omat luonnolliset tuoksut. Halusin luoda oman sarjan, koska halusin pitää ohjat täysin omissa käsissäni ja varmistaa tuotteiden tuoreuden ja siten olla varma, että saat parasta mahdollista ihollesi. Sarja on myös täysin vegaaninen eikä sisällä palmuöjyä tai sen johdannaisia. 

Mikäli haluat omistautuneen, taitavan ja luotettavan kosmetologin, niin olet tervetullut hoitopöydälleni kodikkaaseen hoitolaani.

-Katja-

Nature’s Neighbour – Kotimaista Ammattiluonnonkosmetiikkaa

Nature’s Neighbour – sarja syntyi, kun ekokosmetologi Katja Said halusi luoda toimivan, hellävaraisen, luonnollisen ja korkealaatuisen ihonhoitosarjan hoitolansa asiakkaille. Katja halusi rakentaa tuoteperheen aikuiselle iholle, joka joutuu koville rajujen lämpötilan vaihteluiden, auringon, viiman, pakkasten ja kuivan sisäilman, sekä stressaavan arjen vuoksi. Nature’s Neigbour on usean vuoden kehittelyn ja testauksen tulos.

Sarjan perustana on Katjan vuosien kokemukset hoitolatyössä toimiviksi havaittujen raaka-aineiden tehosta. Tuotteissa on käytetty vain parhaita korkealaatuisia aineosia, ja oikein yhdisteltynä tuotteet sopivat sekä kuivalle että rasvaiselle iholle.

Tärkein tavoite tuotteilla on poistaa ihon kuivuutta ja punoitusta sekä suojata ja rauhoittaa ihoa. Tuotteet on tehty mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja turvallisiksi.

Raaka-aineet ja niiden hankintaketju ovat käyneet läpi tiukan seulan. Tuotteet ovat täysin vegaanisia, eivätkä sisällä palmuöljyä tai sen johdannaisia. Tuotteissa on parasta ennen -päiväys ja ne valmistetaan pienissä erissä, jotta Katja voi varmistua raaka-aineiden tuoreudesta ja valvoa paremmin tuotteiden laatua. Rima on nimittäin korkealla.

Sarjan viisi ensimmäistä kasvohoitotuotetta ovat täysin tuoksuttomia. Luomuöljyjen- ja uutteiden luonnolliset tuoksut tulevat kevyesti esiin. Eteerisiä öljyjä käytetään muutamassa tuotteessa todella harkiten vain niiden terapeuttisten ominaisuuksien vuoksi. Päämääränä on, että ihosi näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta.

Sarja saa myöhemmin täydennystä vartalotuotteista, jotka tuoksuvat taivaallisilta. Näissä vartaloöljyissä Katja käyttää huippulaadukkaita ja hartaudella valittuja eteerisiä öljyjä ja uutteita, jotka tekevät arjesta ylellisen ja ihosi tuoksusta unohtumattoman. Näistä luksustuotteista lisää myöhemmin.

Sokerointi - Sano hyvästit sheivauksen seuraavan päivän sängelle!

Käytän sokeroinnissa itse kehittämääni korkealaatuista Sugarina sokerimassaa, jolla sokerointi on hygieenistä ja hellävaraista. Voin poistaa sinua häiritsevää ihokarvoitusta varpaista kasvoihin ja voit nauttia sileästä ja karvattomasta ihosta jopa viikkoja hoidon jälkeen. Säännöllinen sokerointi myös vähentää karvankasvuasi huomattavasti ja sopii erinomaisesti myös herkälle iholle.

Hyvä tietää sokeroinnista

Hiusmuotoilija Juha Meriläinen

Hiusmuotoilija Juha Meriläinen
P. 040 587 4939
juha (at) studiojihuu.fi

Parturi Marja Alatyppö

Parturi Marja Alatyppö
P. 09-2303935

Ekokosmetologi Katja Said

Ekokosmetologi Katja Said
P. 040 6620135
katja (at) studiojihuu.fi