SKY-CIDESCO Kosmetologi /
Ekokosmetologi Katja Said
040 6620135

Keskityn hoitojen aikana täysin asiakkaisiini. Parhaiten saat minuun yhteyden teksti- tai whatsapp-viestillä.

Nature's Neighbour & Sugarina Sokerointi Hoitohuone

IKUINEN OPPIJA, ALAANSA RAKASTAVA, LAATIKON ULKOPUOLELTA AJATTELEVA SKY-CIDESCO/EKOKOSMETOLOGI – PALVELUKSESSASI!

Kaikilla meillä kosmetologeilla on omat lempialueensa ja minulle nämä ovat iho ja ihokarvat. Nautinnolliset, pitkän kaavan kasvohoidot ja tarkka sokerointi ovat hoitojeni ydin. Mikäli pohdit esim. brassi sokerointia ensimmäistä kertaa, niin olet todella hyvissä ja luotettavissa käsissä! Vuosien vankka kokemus ja itse kehittämäni vauhtisokerointitekniikka takaavat nopean ja siistin lopputuloksen. Sokeroinnissa käytän itse kehittämääni Sugarina sokerimassaa ja hoitotuotteita.

En usko aggressiivisiin muotihoitoihin, enkä iholle traumaa tuottaviin hoitomuotoihin. Ajattelen ihoa kokonaisuutena nyt ja tulevaisuudessa. Jatkuva tiedonhaku kuuluukin minulle itsestäänselvänä osana työnkuvaani. Jaan mielelläni tietoani ja vinkkejä asiakkailleni. Hankin aktiivisesti tietoa raaka-aineista ja työstän näistä parhaaksi havaitut mukaan hoitoihini.

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja rakennan hoitoni ihon sen hetkisten tarpeiden, asiakkaan elämäntilanteen ja vuodenajan mukaan. Pääpaino on ihon kosteuttamisessa, rauhoittamisessa ja tasapainottamisessa, unohtamatta taivaallisen pitkiä, rentouttavia ja virkistäviä hierontoja, aina ihon sen salliessa.

Käytän kasvohoidoissa pääsarjana omaa Nature’s Neighbour ihonhoitosarjaani. Sarja notkuu korkealaatuisia luomu hydrolaatteja, öljyjä- ja uutteita, jotka rauhoittavat, kosteuttavat ja hoitavat ihoasi tehokkaasti. Oikein yhdisteltynä sarja sopii sekä kuivalle, että rasvaiselle iholle. Eteerisiä öljyjä on käytetty tarkasti harkiten muutamassa tuotteessa, vain niiden terapeuttisten ominaisuuksien vuoksi, muuten sarjaan ei ole lisätty tuoksuja, vaan aistit korkealaatuisten raaka-aineiden omat luonnolliset tuoksut. Halusin luoda oman sarjan, koska halusin pitää ohjat täysin omissa käsissäni ja varmistaa tuotteiden tuoreuden, raaka-aineiden alkuperän ja määrän ja siten olla varma, että saat parasta mahdollista ihollesi. Aloitin itsenäisesti sarjan kehittämisen vuonna 2015 ja opiskelin mm. kosmetiikan kemiaa, raaka-aineita, ihon toimintoja ja lainsäädäntöä. Sarjan ensimmäiset tuotteet saapuivat hoitolani asiakkaille vuonna 2020. Sarja ei sisällä palmuöjyä tai sen johdannaisia ja kasvohoidot voidaan tehdä myös vegaanisina.

Mikäli haluat omistautuneen, taitavan ja luotettavan kosmetologin, niin olet tervetullut hoitopöydälleni kodikkaaseen hoitolaani.

-Katja-

Nature’s Neighbour – Kotimaista Ammattiluonnonkosmetiikkaa

Nature’s Neighbour – sarja syntyi, kun ekokosmetologi Katja Said halusi luoda toimivan, hellävaraisen, luonnollisen ja korkealaatuisen ihonhoitosarjan hoitolansa asiakkaille. Katja halusi rakentaa tuoteperheen aikuiselle iholle, joka joutuu koville rajujen lämpötilan vaihteluiden, auringon, viiman, pakkasten ja kuivan sisäilman, sekä stressaavan arjen vuoksi. Nature’s Neigbour on usean vuoden kehittelyn ja testauksen tulos.

Sarjan perustana on Katjan vuosien kokemukset hoitolatyössä toimiviksi havaittujen raaka-aineiden tehosta. Tuotteissa on käytetty vain parhaita korkealaatuisia aineosia, ja oikein yhdisteltynä tuotteet sopivat sekä kuivalle että rasvaiselle iholle.

Tärkein tavoite tuotteilla on poistaa ihon kuivuutta ja punoitusta sekä suojata ja rauhoittaa ihoa. Tuotteet on tehty mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja turvallisiksi.

Raaka-aineet ja niiden hankintaketju ovat käyneet läpi tiukan seulan. Tuotteet ovat pääosin vegaanisia, eivätkä sisällä palmuöljyä tai sen johdannaisia. Tuotteissa on parasta ennen -päiväys ja ne valmistetaan pienissä erissä, jotta Katja voi varmistua raaka-aineiden tuoreudesta ja valvoa paremmin tuotteiden laatua. Rima on nimittäin korkealla.

Sarjan viisi ensimmäistä kasvohoitotuotetta ovat täysin tuoksuttomia. Luomuöljyjen- ja uutteiden luonnolliset tuoksut tulevat kevyesti esiin. Eteerisiä öljyjä käytetään muutamassa tuotteessa todella harkiten vain niiden terapeuttisten ominaisuuksien vuoksi. Päämääränä on, että ihosi näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta.

Sarja saa myöhemmin täydennystä vartalotuotteista, jotka tuoksuvat taivaallisilta. Näissä vartaloöljyissä Katja käyttää huippulaadukkaita ja hartaudella valittuja eteerisiä öljyjä ja uutteita, jotka tekevät arjesta ylellisen ja ihosi tuoksusta unohtumattoman. Näistä luksustuotteista lisää myöhemmin.

Sokerointi - Sano hyvästit sheivauksen seuraavan päivän sängelle!

Katjan nopeat ja ammattitaitoiset brassisokeroinnit naisille ovat tehneet hänen hoitopöydästään suositun kohteen intiimisokerointiasiakkaille. Sokeroinnissa käytetään Katjan kehittämää korkealaatuista Sugarina sokerimassaa, jolla sokerointi on hygieenistä ja hellävaraista. Sokerointi poistaa sinua häiritsevää ihokarvoitusta varpaista kasvoihin ja voit nauttia sileästä ja karvattomasta ihosta jopa viikkoja hoidon jälkeen. Säännöllinen sokerointi myös vähentää karvankasvuasi huomattavasti ja sopii erinomaisesti myös herkälle iholle. Tervetuloa taitavaan sokerointiin!

Hyvä tietää sokeroinnista

 • ennen ensimmäistä sokerointia – anna karvan kasvaa min 2 viikkoa sheivauksen tai 4 vkoa epiloinnin jälkeen.
 • älä käytä kosteusvoidetta sokeroitaville alueille 24h ennen hoitoa.
 • älä käyta kosteusvoidetta sisältävää suihkugeelia hoitopäivän aamuna.
 • älä käytä solariumia tai ole auringossa 48h ennen hoitoa.
 • kerro mahdollisista lääkityksistä hoitopäivänäsi.
 • kerro allergioista hoitopäivänäsi – sokeri ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, vaan on 100% luonnontuote. Haluan tietää kuitenkin allergioistasi valitessani sinulle aineet ihon puhdistukseen ja kosteutukseen.
 • varaa itsellesi puhtaat puuvillaiset alushousut ja väljät housut/hame mihin pukeudut sokeroinnin jalkeen. Ei tiukkoja farkkuja, legginssejä tai sukkahousuja, jotka ärsyttavat sokeroitua aluetta.
 • älä varaa sokerointia päivälle jolloin lähdet myöhemmin illalla urheilemaan.
 • vältä saunomista, uimahalleja, seksiä, urheilua, solariumia, aurinkoa, deodoranttia ja itsestäänruskettavia vähintään 48h hoidon jälkeen.
 • pukeudu löysiin puuvilla vaatteisiin sokeroinnin jälkeen, jotta ihosi saa hengittää ja toipua rauhassa.
 • vältä sokeroidun alueen tarpeetonta koskettelua 24h ajan.
 • Katsomme sinun ihollesi sopivan hoitorutiinin paikan päällä (kuorinta+kosteutus).
 • Kosteuta ihoasi päivittäin. Nature’s Neighbour tuoteperheeltäni löytyy erinomaiset hoitotuotteet sokeroidun ihon hoitoon. Voit ostaa tuotteita mukaan paikan päällä ja valitsen juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.
 • jos olet raskaana – mutta en tee sokerointia ensimmäisen 15 viikon aikana. Ihosi voi olla myös huomattavasti herkempi raskauden aikana.
 • sinulla on kuukautiset ja voit käyttää tamponia.
 • mikäli ihosi on ohentunut huomattavasti jonkun sairauden tai lääkityksen johdosta.
 • mikäli sinulla on tuoreita arpia sokerointialueilla – sokeroinnin voi tehdä arpi-alueille noin 6kk päästä, jolloin arpi on täysin parantunut.
 • alueille, missä on auringonpolttama iho, tulehtuneita näppyjä, suuria suonikohjuja, mustelmia, syyliä, luomia tai varsiluomia.
 • mikäli käytät Roaccutan lääkitystä – voimme tehdä sokeroinnin 6kk lääkityksen päättymisen jälkeen.
 • alueille, joille olet saanut erikoishoitoja/käytät voimakkaita vitamiinituotteita: Retin-A, Retinol, kemialliset kuorinnat tai mikrohionta. Sokerointi voidaan aloittaa 3kk hoidon jälkeen.
 • mikäli sinulla on aktiivivaiheessa oleva herpes missään vartalon tai kasvojen alueella.
Hiusmuotoilija Juha Meriläinen

Hiusmuotoilija Juha Meriläinen
P. 040 587 4939
juha (at) studiojihuu.fi

Parturi Marja Alatyppö

Parturi Marja Alatyppö
P. 09-2303935

Ekokosmetologi Katja Said

Ekokosmetologi Katja Said
P. 040 6620135
katja (at) studiojihuu.fi