Hiusmuotoilija
Juha Meriläinen

Soita ja varaa aika:

Parturi
Marja Alatyppö

Soita ja varaa aika:

Asiakas on tähti

Asiakas on tähti ja keskiössä, kun suunnittelemme sinulle uutta tai virkistämme vanhaa jo hyväksi havaittua frisyyriä.

Yksilöllistä palvelua

Muotikuvat ovat usein kauniita katsella, mutta meillä lähdetään liikkeelle sinun tarpeistasi.
Millainen hiustenlaittaja olet? Millainen elämäntilanne sinulla on? Miten saamme hiuksilla parhaat piirteesi esiin ja miten tuemme sinun tyyliäsi ja helpotamme arkeasi?

Juuri sinulle

Hyvässä hiusmuotoilussa hiustesi laatu sekä kasvojesi muoto ja mittasuhteet ovat tärkeässä roolissa. Ihosi ja silmiesi väri sekä luonnollinen hiustenvärisi on ehdottomasti tärkeää huomioida. Persoonasi, ammattisi ja harrastukset vaikuttavat myös olennaisesti valintoihimme, kun suunnittelemme sopivaa tyyliäsi.

(Kuvien hiukset: Juha Meriläinen)

Laadukkaat tuotteet

Käytämme kotimaisia, laadukkaita tuotteita sekä olemme poimineet parhaat ulkomaiset helmet työkaluiksemme. Näillä hyväksi havaituilla välineillä syntyvät mitä erilaisimmat tyylit. Meille on kunnia-asia tehdä laadukasta ja teknisesti huippua jälkeä. Pidämme käsityötä ylpeyden aiheena ja henkilökohtaista palvelua punaisena lankana kaikessa toiminnassamme.

Kotikäyttöön ja hiustenhoitoa helpottamaan löytyy laaja skaala huippumerkkejä. Autamme valitsemaan tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Hiuspohja- ja hiusongelmiin löytyy ratkaisu takuuvarmasti.

Laadukkaat parturipalvelut

Miehiin olemme satsanneet erityisesti. Parturimme Marja osaa tarkan ja kunnollisen parturoinnin salat. Hänen tuolissa hankalatkin hiukset saadaan järjestykseen ja pyörteet kuriin. Marjalla on taito hyppysissä loihtia huolettomat, nuorekkaat ja modernit tyylit, sekä klassiset linja. Ensimmäiset harmaat häivytetään luontevasti ja parta muotoillaan särmäksi, toki muodikkaat värjäykset kuuluvat myös parturimme työkalupakkiin.
Perheen pienet sekä varttuneemmatkin miehet ovat sydämellisesti tervetulleita hymyilevän ja ammattitaitoisen parturimme palveltavaksi.

Tuotteita erityisesti miehille

Paljon miehekkäitä tuotteita mukaan matkaan.
Ihon, hiusten, parran ja viiksien hoitoon.

(Kuvien hiukset: Marja Alatyppö)

Hiusmuotoilija Juha Meriläinen

Hiusmuotoilija Juha Meriläinen
P. 040 587 4939
juha (at) studiojihuu.fi

Parturi Marja Alatyppö

Parturi Marja Alatyppö
P. 09-2303935

Ekokosmetologi Katja Said

Ekokosmetologi Katja Said
P. 040 6620135
katja (at) studiojihuu.fi