VALITSE KERAVALAINEN VAIHTOEHTO

Korona saapui yllättäen ja pyytämättä niin Keravalle kuin koko maailmaan ja vei monilta pieniltä paikallisilta yrityksiltä asiakkaat ja toimeentulon. Suuret ja globaalit yritykset kyllä pärjäävät, mutta miten käy keravalaisten yritysten? Ravintolat, kahvilat, palvelevat pienet putiikit, juuri ne, joista elävä ja vilkas kaupunki rakentuu, ovat vaikeuksissa.

Epävarmuudessakin on kuitenkin katsottava eteenpäin, kohti parempaa tulevaisuutta. Se rakennetaan yhdessä.

Kerava design on viiden yrittäjän muodostama yhteisö, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja kannustaa keravalaisia löytämään paikalliset yritykset. Nyt Kerava design on pistänyt tuulemaan ja haastaa yhdessä Keravan kaupungin kanssa kaikki keravalaiset, niin yksityishenkilöt kuin yritykset, mukaan tekemään käytännön tekoja keravalaisten yritysten puolesta.

EKANA KERAVA 22.5.-31.12.2020

Onko Kerava jatkossakin pieni suuri kaupunki? Sinä ja minä päätämme sen. Meidän valintamme ratkaisee, miten Kerava kehittyy ja miten elävä kaupunki meillä on. Koska Kerava design syntyi halusta tehdä yhteistyötä yli toimialojen, haluamme haastaa kaikki keravalaiset, niin yritykset kuin asukkaatkin koronakamppikseen ja yhteistyöhön, jonka sisältö ja kesto ovat täysin vapaita. Anna ideoiden lentää ja rahan kiertää Keravalla! Jos yksikin yritys pelastuu, tavoite on saavutettu. Selviämme koronasta vain yhdessä. Lopulta pienet asiat voivat nousta suuriksi ja tuottaa paljon hyvää.

“Keravalaiset yritykset ovat meille tärkeitä ja nyt jos koskaan on aika tukea paikallisia yrittäjiä. Käyttämällä keravalaisten yritysten palveluita varmistamme, että palvelut pysyvät täällä jatkossakin,” toteaa Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Meitä keravalaisia on 37000 ja yrityksiä Keravalla on noin 2700. Jos jokainen keravalainen ostaa 25 eurolla keravalaisilta yrityksiltä, kaupunkiin jäävä summa on lähes miljoona euroa.

Paljonko voisit itse sijoittaa oman kaupunkisi hyvinvointiin? NYT ON AIKA TOIMIA!

Lisää infoa ja ohjeita kamppanjasta www.keravadesign.fi . Täältä löydät myös paikallisten yrittäjien kokemuksia ja tarinoita koronakeväästä. Kannattaa käydä tutustumassa.