KEVÄTSIIVOUS SHOPISSA!

ARGAN CARE – SARJA -40%

Kotimaisen, korkeatasoisen ARGAN CARE – sarjan valmistus on lopetettu. Myymme loput varastomme todella edulliseen hintaan.

HEALING SHAMPOO & HOITO on ylellinen duo hauraille, kuiville ja värjätyille hiuksille. Voimakas kosteuttava vaikutus. Sopii erinomaisesti luonnonkiharoille hiuksille. NYT VAIN 14.90€/kpl (norm.24.90€)

VITALIZING SHAMPOO & HOITO elvyttää ja vahvistaa normaalit, hennot ja värikäsitellyt hiukset kiiltäviksi ja sileämmiksi. NYT 14.90€/kpl (norm.24.90€)

HEALING & VITALIZING TEHOHOIDOT Nämä hiusnaamiot korjaavat, kosteuttavat & kiillottavat käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti. VAIN 20.90€/kpl (norm.34.90€)

ELIXIR – TEHOTIPPA Muutama tippa kuiviin latvoihin poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä antaen kauniin kiillon. Sopii myös kosteisiin hiuksiin föönauksen alle. NYT 20.90€/kpl (norm.34.90€)

ORGANIC OIL on ylellinen öljytiiviste hiuksille, kasvoille ja vartalolle. Muutama tippa esim kosteusvoiteen sekaan, kynsinauhoille, kovettumille & tietysti hiuksiin antamaan upeaa kiiltoa ja kammattavuutta. Todella monikäyttöinen ja pipetin vuoksi helppo annostella. VAIN 29.90€/kpl (norm.49.90€)

HUOM! TUOTEITA RAJOITETUSTI! Ole nopea ja hae omasi!