Heippa asiakkaamme!

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta Hiusstudion duo Juha ja Marja palvelevat normaalisti sopimuksen mukaan. Päivämme vaihtelevat poikkeusolosuhteiden vuoksi paljon, joten kannattaa varmistaa, että olemme paikalla, jos olet tulossa esim. ostoksille. Juha 0405874939 ja Marja 092303935 (HUOM!Tähän numeroon voi lähettää myös tekstiviestejä!)

Kauneushoitola on huhtikuun ajan suljettu, mutta lahjakortteja ja tuotteita voi hankkia ihan normaalisti. Kosmetologi Katjan tavoitat parhaiten WhatsApp-viestillä 0406620135 tai sähköpostilla katja@studiojihuu.fi. Katja konsultoi, vastailee kysymyksiin, sekä neuvoo tuotteiden valinnassa mielellään. Voit myös tilata tuotteet/lahjakortit etukäteen Studiolta noudettavaksi sovittuna ajankohtana.

Studiolla kiinnitämme huomiota normaalia enemmän puhtaanapitoon ja olemmekin järjestelleet tiloja ja toimintamalleja uudellen siivouksen helpottamiseksi. Pyrimme kaikin tavoin pitämään huolta hygieniasta, jotta meillä olisi mahdollisimman turvallista pistäytyä asiakkaana ja meidän tiimin työskennellä. Käsidesejä on tarjolla asiakkaillemme, olemme siirtyneet kertakäyttöastioihin ja turhat kalusteet ja tavarat on poistettu asiakastiloista. Lisäksi desinfioimme työvälineet ja työpisteet jokaisen asiakkaan jälkeen ja itse pidämme myös huolta käsihygieniasta.

Noudatamme tarkasti annettuja ohjeita ja infoamme ajan varanneita asiakkaita mahdollisista muutoksista henkilökohtaisesti.

Hienoa on ollut huomata, että asiakkaamme ovat ottaneet ohjeistukset tosissaan ja riskiryhmäläiset, sekä flunssaiset ovat siirtäneet aikojaan. Ajanvaraukset voi perua nopeallakin aikataululla, jos yhtään omakunto mietityttää. Me teemme myös samoin. Emme tule kipeänä töihin.

Kiitos myös kaikista tsemppiviesteistä ja puheluista. Kyllä tästä selvitään voittajina, kun ollaan varovaisia ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta. Pysykää terveinä ja koitetaan kaikesta huolimatta nauttia keväästä.

Studiolla nähdään!

T: Juha, Marja & Katja